Espai Dental Tornar a l′inici Dental Quality

Castellano | Català

Espai Dental
Espai Dental

Et trobes a: inici > Avantatges d'Espai Dental

Espai Dental

Quins avantatges té Espai Dental ?

Espai Dental

Quin és el nostre valor afegit ?

Rapidesa gràcies a l'optimització dels temps de treball

Coneixem la manca de disponibilitat de temps de molts dels nostres pacients. El nostre grau d'especialització ens permet oferir la possibilitat de realitzar diversos tractaments en una sessió amb la finalitat de reduir el nombre de visites per acabar el tractament.

El resultat: Tractaments de qualitat en menys temps.

Professionals amb formació acadèmica de Màster / Postgrau

Tots els professionals d'Espai Dental presenten una formació acadèmica de Màster o Postgrau. Vingui a conèixer-nos, estarem encantats d'atendre'l.

Tecnologia

En els últims anys l'odontologia ha gaudit de grans avenços tecnològics i l'aparició de nous materials que han afavorit l'exercici de moltes especialitats odontològiques. La radiovisiografía, la ortopantomografia digital, la sedació endovenosa, les tècniques d'adhesió, els materials de Titani en implantologia, la regeneració òssia, l'instrumental Ni-Ti en endodòncia són alguns exemples d'aquests avenços.

El resultat:

Flexibilitat d'horaris

Coneixem la manca de disponibilitat de temps de molts dels nostres pacients. Per això oferim un horari flexible incloent el migdia.

Informació actualitzada a la nostra web

Hem apostat per aquest mitjà per fer arribar informació actualitzada sobre les diferents especialitats de l'odontologia a tots els usuaris que vulguin més informació. Estem treballant per vostès.

Espai Dental

Anar al principi d′aquest apartat

Espai Dental Espai Dental Espai Dental Espai Dental Espai Dental Espai Dental Espai Dental Espai Dental

diseny web · avís legal

tip01 tip01