Espai Dental Tornar a l′inici Dental Quality

Castellano | Català

Espai Dental
Espai Dental

Et trobes a: inici > espais > espai d'especialitats > Ortodòncia

Espai Dental

Ortodòncia

L'ortodòncia és una especialitat de l'odontologia que s'encarrega de l'estudi, prevenció, diagnòstic i tractament de les anomalies de forma, posició, relació i funció de les dents i ossos de la cara (ortopèdia).

Espai Dental

Espai Dental Espai Dental
Espai Dental Espai Dental
Espai Dental

El tractament d'ortodòncia o d'ortopèdia es pot realitzar de dues maneres principals: aparells removibles i aparells fixos.

Aparells removibles

Mitjançant aparells removibles permeten ser retirats de la boca per part del pacient en els àpats i durant la higiene bucal. Aquests aparells tenen unes indicacions molt específiques i no supleixen l'ortodòncia fixa. S'utilitzen sobretot com a tractament en dentició temporal (dents de llet) o en determinats casos senzills d'adults.

Aparells fixos

Mitjançant aparells fixa: elements adherits a les dents: bandes i brackets, als quals se'ls lliga uns fins filferros super-elàstics.

Espai Dental Espai Dental

Avui en dia existeixen nous brackets d'alta tecnologia anomenats 'brackets d’autolligat' que, en al no dur lligams (gometes), generen poca fricció amb el filferro i utilitzen forces molt més lleugeres per anivellar les dents. Aquests brackets són més còmodes, produeixen menys molèsties i, en molts casos, ens permeten aconseguir unes dents rectes sense la necessitat de fer extraccions de dents sans.

Espai Dental

Sistemes invisibles

Per als tractaments en pacients adults, que no volen que se'ls vegin el aparells, utilitzem diversos sistemes invisibles:

Espai Dental
Espai Dental

Anar al principi d′aquest apartat

Espai Dental Espai Dental Espai Dental Espai Dental Espai Dental

diseny web · avís legal

tip01 tip01