Espai Dental Tornar a l′inici Dental Quality

Castellano | Català

Espai Dental
Espai Dental

Et trobes a: inici > espais > espai d'especialitats > Implantologia

Espai Dental

Implantologia

L' implantologia és una especialitat de l'odontologia que es dedica a la planificació, col.locació i manteniment dels implants dentals.

Espai Dental

Espai Dental

Què són els implants?

Els implants dentals són fixacions de titani que es col loquen al maxil.lar o a la mandíbula per substituir les dents deteriorats o absents. D'aquesta manera vostè pot recuperar les dents perdudes, d'una manera molt senzilla.

Espai Dental Espai Dental

És un procediment quirúrgic ambulatori mitjançant anestèsia local. No obstant això, podem valorar la necessitat de realitzar una sedació conscient intraoperatòria per la seva major comoditat.

Espai Dental

Quan estan indicats els implants?

Els implants dentals poden estar indicats sense límit d'edat, en els casos de pèrdua o falta d'una dent, diversos dents o totes les dents. Recordem que un gran avantatge de reposar dents amb implants és que no hem de fer malbé les dents adjacents.

Espai Dental Espai Dental
Espai Dental

Hi ha contraindicacions al tractament amb implants?

Són molt poques la contraindicacions que té aquest tipus de tractament. No obstant això, s'haurà de comprovar si hi ha alguna alteració sistèmica que ho impedeixi, a més de valorar si la quantitat i qualitat de l'os maxil.lar és suficient per dur a terme la intervenció.

Espai Dental Espai Dental
Espai Dental

Més informació sobre implants dentals a la nostra secció infopacient

Espai Dental

Anar al principi d′aquest apartat

Espai Dental Espai Dental Espai Dental Espai Dental Espai Dental

diseny web · avís legal

tip01 tip01