Espai Dental Tornar a l′inici Dental Quality

Castellano | Català

Espai Dental
Espai Dental

Et trobes a: inici > espais > espai d'especialitats > Estètica dental

Espai Dental

Estètica dental

La Estètica Dental és la part de l'odontologia que s'encarrega d'estudiar i corregir la forma i disposició de les dents, les genives i el somriure de cada persona.

Cada canvi estètic s'ha de realitzar d'una manera personalitzada, d'acord amb els criteris i desitjos de cada persona expressats en cada cas.

Espai Dental

El resultat d'aquests tractaments estètics aporta a la persona una gran seguretat en si mateixa i elimina qualsevol complex estètic referent a la seva boca o al seu somriure.

Espai Dental Espai Dental

Si creus que el teu somriure necessita algun retoc, vine a Espai Dental. Farem un estudi exhaustiu del teu cas i et explicarem totes les possibilitats i alternatives per millorar la teva imatge en poques sessions de tractament.

Espai Dental

Blanquejament dental

Tècnica que, mentre dorms, et permet obtenir un color més blanc de les teves dents, aconseguint una millor somriure. És un sistema indolor i totalment segur per a les teves dents, ja que no desgasta l'esmalt dental.

Més informació sobre blanquejament a la nostra secció infopacient

Espai Dental

Tractament de lesions erosives

Corregim les erosions, fractures i desgasts que les dents han anat patint al llarg dels anys.

Espai Dental

Carilles de ceràmica/resina

Tractament que aconsegueix en poques hores resoldre els problemes de forma, color, textura i posició de les dents anteriors. Sobre les dents naturals s'adhereix una capa de porcellana, amb la qual aconseguim el color, la mida i la forma que desitgem. És un tractament més conservador que les fundes ja que no és necessari desgastar tant les dents per adaptar els preparats de porcellana.

Espai Dental Espai Dental Espai Dental Espai Dental
Espai Dental
Espai Dental
Els procediments d'estètica dental requereixen, sovint, una planificació multidisciplinària en la que tenen d'interactuar les especialitats d'ortodòncia, periodòncia, operatòria dental i pròtesis.
Espai Dental
Espai Dental

Anar al principi d′aquest apartat

Espai Dental Espai Dental Espai Dental Espai Dental Espai Dental

diseny web · avís legal

tip01 tip01