Espai Dental Tornar a l′inici Dental Quality

Castellano | Català

Espai Dental
Espai Dental

Et trobes a: inici > la clínica > Materials odontològics

Espai Dental

La Odontologia és una ciència que avança a un ritme molt intens. Cada pocs mesos apareixen noves tècniques i materials que ens permeten anar millorant la qualitat dels tractaments dentals.

Espai Dental

Radiovisiografía i Radiografia Panoràmica Digital

Permet realitzar exploracions radiogràfiques reduint en un 90% la radiació respecte a una radiografia convencional. Aquesta tecnologia permet correccions, magnifiques, mesuraments, densitometries i contrastos colorimètrics.

Espai Dental Espai Dental
Espai Dental

Implants dentals amb nous tractaments de superfície

La superfície de titani dels implants dentals més recents aconsegueix reduir considerablement els temps d'espera postquirúrgics. Fins i tot, hi ha determinades situacions que permeten posar l'implant i la dent en el mateix dia.

Espai Dental Espai Dental

Per aconseguir més informació sobre aquest tema, pots consultar la nostra secció infopacient sobre implants dentals.

Espai Dental

Sedació endovenosa

Aquesta tècnica permet realitzar qualsevol tractament dental amb absoluta comoditat i seguretat sota la supervisió d'un metge anestesista que controla en tot moment les seves constants vitals. La sedació conscient elimina la tensió i l'ansietat del pacient permetent una teràpia més ràpida i còmoda.

A més, Espai Dental li ofereix la possibilitat de fer tots els tractaments necessaris sota sedació en una sola visita.

Espai Dental Espai Dental
Espai Dental

Ultrasons per a cirurgia

A causa del reduït tamany del capçal, el ultrasons ens ajuda a treballar en espais molt reduïts. Ens permet realitzar cirurgies molt més conservadores i delicades, així com millorar els resultats quirúrgics i la simptomatologia en el postoperatori.

Espai Dental

Llum de plasma

Es tracta d'una font de llum que accelera l'enduriment de determinats materials utilitzats en odontologia. A més permet accelerar els tractaments de blanquejaments dentals.

Espai Dental
Espai Dental

Materials de regeneració tissular

Membranes reabsorbibles, membranes amb reforç de titani, pins de fixació, materials d'empelt ... tot un seguit d'avenços quirúrgics permeten avui en dia crear os on es va perdre. Això és extremadament útil, sobretot en el camp de la periodòncia i la implantologia. En determinats casos, no disposem de la quantitat o qualitat d'os ideal per reposar les dents perdudes amb implants; gràcies a aquests materials podem oferir una solució satisfactòria.

Espai Dental
Espai Dental

Nous desenvolupaments d'adhesius i compòsits

Els materials de restauració dental avui en dia són més resistents i tenen unes propietats òptiques que els confereixen gran bellesa. Alguns materials estan preparats per compensar les diferències de contracció-expansió entre material de reconstrucció i estructures dentals degudes als canvis de temperatura en l'ambient bucal. Altres materials alliberen ions de calci i fluor, reforçant així la zona de la dent que es troba al costat del empastament, i dificultant l'aparició d'una nova càries al voltant.

Espai Dental

Anar al principi d′aquest apartat

Espai Dental Espai Dental Espai Dental Espai Dental Espai Dental Espai Dental

diseny web · avís legal

tip01 tip01