Espai Dental Tornar a l′inici Dental Quality

Castellano | Català

Espai Dental
Espai Dental

Et trobes a: inici > la clínica > Desinfecció i esterilització

Espai Dental

Àrea de neteja, desinfecció i esterilització

A Espai Dental posem especial atenció en tots els temes relacionats amb l'esterilització i desinfecció dels materials, instrumentals i superfícies de treball, així com en la neteja de totes les instal.lacions de la consulta.

Per a això, hem dissenyat una àrea de neteja, desinfecció i esterilització a la vista dels pacients, sent part del recorregut des de la sala d'espera fins als gabinets.

Espai Dental Espai Dental
Espai Dental

Desinfectar

Significa netejar, eliminant tots els microorganismes potencialment patògens (la majoria de bacteris i els virus). No obstant això, les espores, poden sobreviure a un procediment de desinfecció.

Esterilitzar

Significa eliminar qualsevol tipus de microorganisme que hagués pogut dipositar sobre un objecte. Ni tan sols les espores poden sobreviure a un procés d'esterilització. Aquest és el procediment aplicat tradicionalment en els quiròfans.

Espai Dental Espai Dental
Espai Dental

Les normes dictades pel CDC (Centre de Control de Malalties), l'ADA (Associació Dental Americana) i la FDI (Federació Dental Internacional) marquen una sèrie de protocols que Espai Dental segueix estrictament:

A més, es realitzen rigorosos controls d'esterilització mitjançant tests colorimètrics i tests d'espores.

Espai Dental
El procés d'esterilització requereix major dedicació i temps que el de desinfecció. A més, accelera el deteriorament de l'instrumental, que ha de ser reemplaçat amb molta més freqüència. Encara que el conjunt d'aquests processos té un cost econòmic important, la garantia sanitària que ofereix l'aplicació rigorosa de totes aquestes tècniques per a la prevenció de les infeccions és un tema absolutament primordial a Espai Dental.
Espai Dental
Espai Dental

Anar al principi d′aquest apartat

Espai Dental Espai Dental Espai Dental Espai Dental Espai Dental Espai Dental

diseny web · avís legal

tip01 tip01